top of page

TIETOA MEISTÄ

Palveleva Kauneus- ja jalkahoitola Akaassa

Mariella on vuodesta 1995 toiminut palveleva kauneus- ja jalkahoitola Akaassa. Meiltä saat laadukkaat kauneudenhoitopalvelut pitkällä kokemuksella, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Tervetuloa rentoutumaan viihtyisään hoitolaamme. 

 

Meille saavut kätevästi junalla tai autolla. Toijalan rautatieasema on vain kiven heiton päässä ja pysäköinti vieressä torilla sekä kadulla on ilmaista. Meille on esteetön kulku.​


Tutustu hoitoihimme ja varaa aikasi jo tänään.

Kauneus- ja jalkahoitola Mariella

TUTUSTU MARIELLAN TIIMIIN

Mariellan ammattilaiset

Me Mariellassa uskomme, että itsestään huolehtiminen on osa onnellista elämää. Tervetuloa rentoutumaan ja kaunistumaan!

- Assi ja Mari

mariella-hoitola.jpg

"Olen Mariellan perustaja. Minua on aina kiinnostanut kosmetiikan raaka-aineet, herkkä iho, erityisongelmat kuten rosacea ja ultraäänen mahdollisuudet ihonhoidossa. Jalkojenhoito on tärkeä osa työtäni. Kasvohoidoissa käytän Biodrogan tuotteita.

 

Vapaa-ajalla mökkeilen ja harrastan entisöintiä."

Mari, SKY-kosmetologi

assi.jpg

"Olen valmistunut kosmetologiksi vuonna 2008. Minulla on jo hyvän matkaa kokemusta Nimue -ihonhoitosarjan hapotuskäsittelyistä, joilla voidaan hoitaa ihoa kuin ihoa - ikään katsomatta. Sokerointi sujuu sutjakkaasti ja saat minulta kauniit meikit juhlaan. Käsillä tekeminen onkin monella tapaa vahvuuksiani. Vapaa-ajalla tartun herkästi erilaisiin käsitöihin - milloin koukkuihin ja puikkoihin, milloin siveltimiin. "

Assi, SKY-kosmetologi

Juhlameikit
Hemmotteluhoidot
SKY kosmetologi Mari Nieminen
bottom of page