top of page

TUTUSTU MARIELLAN PALVELUIHIN

Kauneus- ja jalkahoitola Mariellan palvelut

Meillä on laaja kattaus ihon erikoishoitoja, joita yhdistelemällä saadaan yksilöllisiä ja tehokkaita hoitokokonaisuuksia juuri sinun ihon tarpeet huomioiden. Tule rentoutumaan ja päivittämään ihonhoitosi; palvelemme pitkällä kokemuksella, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. 

Kauneus- ja jalkahoitola Mariella

Suosituimpia hoitojamme

Kasvohoidot 60/75/90/120 min

kasvohoito toiveiden ja tarpeidesi mukaan. Valitset vain haluamasi ajan.

 

Alk. 79€

Ultraäänihoidot

Käytämme kotimaista Ditellen Diter900 -laitetta, jonka hoitotehot noudattavat säteilyturvakeskuksen rajoja. Laitteen käyttämä kolmitaajuusultra vilkastuttaa lähes kaikkia ihon fysiologisia toimintoja, kuten aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Hoidolla voidaan hillitä tulehduksia ja imeyttää aineita tehokkaasti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänikäsittelyn ja naamion. Voidaan lisätä erilaisia hoitomuotoja.

 

Alk. 91€

Kosmeettinen

Yin Your Skin Gua Sha®️ -hoito

Hoidossa yhdistyy elementit perinteisestä gua shasta ja akupainannasta, sidekudosmanipulaatiosta sekä lymfaterapiasta. Hoito tehdään aina dekolteelta hiuspohjaan asti. Tämä on ehdottomasti rentouttavin hoito - samalla tehokas tuoden iholle elinvoimaa, kirkkautta ja kiinteyttä. Alkupuhdistuksen lisäksi voidaan yhdistää kuorinta ja naamio tarpeen mukaan.

 

120€

Biodroga sensitive ph-kasvohoito

Biodrogan happohoito on uusi alku iholle. Hoidolla saadaan näkyviä ja huomattavia parannuksia ihon kuntoon. Mix&match -konsepti mahdollistaa ihon yksilöllisten tarpeiden huomioimisen.

 

Alk. 94€

Nimue uudistava hapotuskäsittely

Ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti uudistava kuorinta. Alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, tarvittaessa höyrytys ja mekaaninen ihonpuhdistus, hoitoaiheen mukainen happokuorinta, naamio.

 

Alk. 94€

Jalkahoito

Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja tarvittaessa poralla kynsien ohennus, kovettumien ja känsien poisto veitsellä. Hieronta sisältyy, mahdollisuuksien mukaan.

 

67€

Rentouttava jalkahoito

Jalkojen kylvetys, ihon kuorinta, kynsien siistiminen. Hieronta ja kynsien lakkaus mahdollisuuksien mukaan.

 

69€

 

 

Kaikki hoitomme löydät ajanvarauksesta.

bottom of page